• Aanbod en werkwijze

Het eerste contact

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Na een telefonische kennismaking ontvang je een vragenlijst. Deze vragenlijst, of anamnese, bespreken we tijdens het intake gesprek.

Waarom

De reden om een afspraak te maken is voor iedereen anders. Vaak is het een combinatie van persoonlijke en sociale problematiek. Een disbalans in lichaam en geest is het gevolg. Samen gaan we kijken hoe we dit kunnen omkeren naar nieuwe balans.

Wat

Binnen mijn aanbod zijn er verschillende mogelijkheden en aandachtspunten. Je kunt kiezen voor een pakket gericht op meer vitaliteit, veerkracht of op voeding. Meestal is een combinatie van deze mogelijkheden het meest geschikt. Elk pakket wordt op maat gemaakt.

waar

Afspraken kunnen gemaakt worden in mijn praktijk in Zaandam of op locatie. Ik werk in overleg binnen een straal van Hilversum, Leiden en Heerhugowaard. Woon je elders in het land? Ik werk ook online. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Blogs

Op de website krachtvankruiden.nl schrijf ik blogs over de geneeskrachtige werking van kruiden. Kennis uit de natuur om fit en gezond te blijven. Natuurlijk moet je dan wel weten wat er om ons heen groeit, wat je ermee kunt doen en de verschillende werkingen begrijpen. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat de natuur jouw apotheek wordt. Je vindt uiteenlopende onderwerpen, net waar ik mee bezig ben of meer van wil weten. Over de achtergronden, planten, kruiden en recepten. Hopelijk inspireert het jou ook om meer te willen weten over de invloed die je hebt op jouw gezondheid.

Meer informatie?

Wil je meer weten over mijn aanbod?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in mijn praktijk of op locatie.

Copyright © Sandra Voetelink